Mainos

KUVA: Ensitreffit alttarilla-pari järjesti erobileet – ”Aamuun asti meni”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Pia ja Jussi juhlistivat eroaan järjestämällä bileet. Osana juhlia suoritti pastori Kari Kanala myös erotoimituksen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Pia ja Jussi päätyivät viiden viikon yhteiselon jälkeen lopulta avioeroon. Parin virallinen avioero astui voimaan 5.3., ja pari päätti juhlistaa tapahtumaa järjestämällä erobileet.

– Halusimme järjestää erorituaalin ja jakaa sen samojen ystävien kesken, jotka olivat mukana myös meidän häissämme, Pia kertoo.

– Meidän ystävyytemme on ollut tärkeä juttu meille molemmille ja halusimme tuoda esiin sen, että vaikka olemmekin eronneet, ei se ole meidän maailmaamme kaatanut. Eroakin voi mielestämme juhlistaa silloin, kun se on tapahtunut hyvässä hengessä, hän jatkaa.

Mukana erojuhlissa olivat ohjelman asiantuntijat pastori Kari Kanala ja psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio, jotka olivat vuosi sitten saattamassa Piaa ja Jussia yhteen.

– Pyysimme Kari Kanalalta erotoimitusta, ja hän innostui ajatuksesta. Meillä oli viikko sitten tällainen samanlainen keskustelu, joka yleensä on papin kanssa aina enne vihkimistä. Mietimme, mitä halusimme käydä läpi erotoimituksessa, Pia kertoo.

Juhlissa Kari Kanala toimitti erotoimituksen, jossa hän esitti Pialle ja Jussille kysymyksen ystävinä pysymisestä.

– Molemmat sanoimme tahdon, Pia hymyilee.  

Idea erobileistä syntyi jo viime syksynä, kun Pia kävi läpi eroa ja prosessoi erikoisen kesän tapahtumia.

– Olin vereslihalla ja mietin, miten asiasta selviäisi niin, että kaikille jäisi hyvä mieli. Ystäväni ehdotti silloin erobileiden pitämistä, mutta emme olleet siinä vaiheessa vielä Jussin kanssa ihan parhaimmissa väleissä. Ajattelin kuitenkin, että idea oli hyvä ja pitäisin juhlat vaikka yksin, jos Jussi ei innostuisi ideasta.

Jussi kuitenkin innostui, ja parin eroa juhlittiin läheisten kesken syöden ja virvokkeita nauttien.

– Puoli seitsemään asti aamulla meni, kun skumppa virtasi ja tanssimme, Pia nauraa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa ruutuun jälleen ensi syksynä! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.