KUVA: Björckin vauva toipuu leikkauksesta: Hän on upea tapaus

Björckit tasapainoilevat perheen ja työn välillä 4:03

Julkkiskokki Tomi Björck iloitsee Minka-vaimonsa kanssa Oliver-vauvan selvinneen hienosti leikkauksesta.

Julkkiskokki Tomi Björck vietti keskiviikkona iltaa Minka-vaimonsa kanssa Elle Style Awards -gaalassa. Pariskunnalla oli pitkästä aikaa harvinaista laatuaikaa kahdestaan, sillä muuten yrittäjäparin pitää kiireisenä niin työt kuin perheen pienokaiset.

Björckeillä on kaksi lasta, parin vuoden ikäinen Joakim ja kesäkuussa syntynyt Oliver. Oliverin syntymän jälkeen Björckit ovat eläneet rankkoja aikoja, sillä pojalla on synnynnäinen laaja suulaki- ja huulihalkiosta. 

Tomi on avoimesti kertonut poikansa vastoinkäymisestä sosiaalisessa mediassa, mutta nyt Björckeillä on iloisia uutisia. Pieni Oliver-poika leikattiin hiljattain ja hän on jo kovaa toipumaan päin.

– Oliver on huippu tapaus. En tiedä sitten, ovatko sellaiset pikkuskidit, jotka ovat syntynyt ikään kuin heillä olisi jotain erikoisvoimia. Iloisuus ja voimakkuus ikään kuin näkyy enemmän. Hän on aivan upea tapaus, Tomi kertoo.

– Melko rankat pari viikkoa on ollut, mutta Oliver voi mielettömän ihanasti ja on parantunut kaikin puolin tosi hyvin. Hän on iloinen sälli, Minka komppaa.

Tomi julkaisi tällä viikolla myös ensimmäisen kasvokuvan Oliver-pojastaan. Instagram-tilillä julkaistussa kuvassa nähdään varsin iloinen pikku herrasmies.

Videohaastattelussa Björckit kertovat myös ulkomaanmatkoistaan sekä työ -ja perhe-elämän tasapainottamisesta. Katso koko haastattelu videolta.

Elle Style Awards -gaalan voi kokonaisuudessaan nähdä AVA-kanavalta lauantaina 18.10 klo 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat