Mainos

Kuuskoskelle potkut MLL:n johdosta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton liittohallituksen mukaan pääsihteerin saamaa pahoinpitelytuomiota ei voinut sivuuttaa. Kuuskoski olisi itse ollut valmis jatkamaan tehtävässään.

Mannerheimin lastensuojeliiton pääsihteeri Eeva Kuuskoski ei saa jatkaa tehtävässään. Asiasta päätettiin MLL:n liittohallituksen kokouksessa tänään.

Eeva Kuuskoski sai alkuvuonna tuomion entisen lapsiasiamiehen Helena Molanderin pahoinpitelystä. Korkein oikeus ei myöntänyt tapauksessa valituslupaa.

- Hovioikeuden antama tuomio on niin vakava asia, että sitä ei voi jättää huomiotta. Liittohallitus tuli siihen johtopäätökseen, että Eeva Kuuskoski ei voi tuomion jäätyä voimaan jatkaa lastensuojelujärjestön johdossa, sanoo MLL:n liittohallituksen puheenjohtaja Tuula Tamminen.

- Kyllähän tämä on ollut hyvin valitettava prosessi sekä liitolle että asianosaisille henkilöille, mutta kyllä liitossa se perustyö on se kaikkein tärkein asia. 94 000 jäsenen liitossa keskeistä on se lasten ja perheiden eteen tehty työ, perusteli Tamminen päätöstä MTV:n uutisille.

Liittohallitus päätti, että Kuuskosken työsuhde Mannerheimin Lastensuojeluliitossa loppuu kokonaan. Kuuskoski olisi itse ollut halukas jatkamaan tehtävässään.

Pääsihteerin tehtäviä hoitaa toistaiseksi hallinnosta, taloudesta ja henkilöstöstä vastaava johtaja Seppo Ristilehto, kunnes uusi pääsihteeri on nimitetty. MLL:n pääsihteerin tehtävä tulee julkiseen hakuun elokuussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.