Mainos

Kuusivuotias pussasi tyttöä kädelle – erotettiin koulusta ja syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta

Yhdysvalloissa Coloradossa on noussut kohu tapauksesta, jossa kuusivuotias poika erotettiin koulusta määräajaksi tämän pussattua koulukaveriaan kädelle. Poikaa syytettiin aluksi myös seksuaalisesta ahdistelusta.

Tapaus sai alkunsa, kun 6-vuotias Hunter Yelton pussasi kädelle tyttöä, johon oli ihastunut. Koulu erotti Hunterin tapauksen johdosta kahdeksi päiväksi ja kirjasi tapauksen seksuaalisena ahdisteluna.

Koulu on muuttanut kirjaustaan tapauksesta nousseen kohun myötä ja syyttää poikaa nyt seksuaalisen ahdistelun sijaan epäsopivasta käytöksestä.

Hunterin äiti Jennifer Saunders on ollut tapauksesta pöyristynyt. Äiti myöntää, että poika on ollut koulussa vaikeuksissa ihastuksensa takia jo aiemminkin. Poika on erotettu kertaalleen määräajaksi tämän pussattua samaista tyttöä poskelle.

Syytökset seksuaalisesta ahdistelusta kuitenkin raivostuttavat äitiä.

– Tämä on nyt viety sellaiseen äärilaitaan, jota kuusivuotiaan ei vielä pitäisi kohdata. Nyt poikani kyselee minulta: "Äiti, mitä seksi on?"

Hunterin pussaamaan tytön äiti, Jade Masters-Ownbey, pitää koulun toimia oikeina. Äidin mukaan Hunter on yrittänyt pussata hänen tytärtään aina vaan uudestaan ilman lupaa.

–Minun on täytynyt opettaa hänelle, miten tulee toimia, jos joku koskettelee sinua, mutta he eivät lopeta, äiti kertoi lehtihaastattelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.