Mainos

Kuusivuotiaan ote kirposi – putosi kuudennesta kerroksesta

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo Göteborgia perjantai-iltana järkyttäneestä pienen pojan karmeasta onnettomuudesta. Kuusivuotias putosi pitkän sinnittelyn jälkeen kuudennen kerroksen ikkunasta, mutta säilyi hämmästyttävästi hengissä.

Kuusivuotias poika oli lukinnut itsensä huoneeseensa, jossa hän pelasi tapansa mukaan jalkapallopeliä X-Boksilla. Hänellä oli tapana lukita ovi pelatessaan.

- Puoli seitsemän aikoihin poika ei kuitenkaan jostain syystä saanut oveaan auki, kertoi pojan isä Aftonbladetille.

Poika oli mennyt paniikkiin ja ruvennut itkemään. Isä yritti rauhoitella poikaa oven takaa.

- Sanoin, että haen toisen avaimen, jotta hänet saadaan ulos.

Kun isä tuli takaisin ovelle, poikaa ei enää kuulunut.

- En kuullut enää hänen itkuaan, mutta kuulin, että hän oli vähän matkan päässä ovesta. Pyysin häntä ottamaan avaimen pois lukosta, jotta pystyisin avaamaan oven toiselta puolelta. Hän ei enää vastannut.

Isä ei osannut edes arvata, että kuusivuotias poika oli ehtinyt kiivetä ikkunasta. Lapsi roikkui 20 metrin päässä maasta. Poika yritti kaikin voimin kiivetä takaisin sisään.

- Yritin epätoivoisesti päästä huoneeseen. Yhtäkkiä poliisit olivatkin asunnossamme. Silloin vasta tajusin, että nyt jotakin on pahasti vialla, isä kertaa kauhunhetkiä.

Silminnäkijä oli hälyttänyt poliisit paikalle, kun hän oli nähnyt pojan roikkuvan ikkunasta. Poika sinnitteli useita minuutteja, mutta poliisit pääsivät huoneeseen liian myöhään. Pojan ote kirposi ja hän rysähti maahan.

Silminnäkijän mukaan joku mies oli kiivennyt katoksen päälle ja onnistunut ottamaan pojan vastaan ja vähän helpottamaan lapsen pudotusta.

Poika loukkaantui vakavasti ja hänet kiidätettiin sairaalaan hoidettavaksi. Lapsi säilyi kuin ihmeen kaupalla kuitenkin hengissä.

Isän mukaan poika leikattiin yöllä sairaalassa.

- Hän mursi vasemman kätensä. Olen puhunut hänen kanssaan. Hän oli väsynyt, mutta vaikutti muuten voivan ihan hyvin.

Isä ja pojan läheiset eivät löydä sanoja kiittääkseen tarpeeksi miestä, joka pelasti heidän lapsensa hengen ottamalla hänet vastaan.

- Haluan tavata hänet. Ilman häntä... En halua edes ajatella, kuinka olisi käynyt, isä huokaa Aftonbladetille.

(MTV3)

Lue Aftonbladetin juttu täältä ja katso kuvat tapahtumapaikalta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.