Mainos

Kuusi vinkkiä parempaan seksiin

Kuinka rutinoituneisiin petipuuhiin saisi kaivattua piristystä? The Sun -lehti listasi kuusi vinkkiä parempaan seksiin.

Jotta pitkäänkin yhdessä viihtynyt pariskunta löytää uusia tuulia petipuuhiin, saattaa The Sun -lehden vinkestä olla apua.

1. Panosta esileikkiin

Jos olet väsynyt tai stressaantunut, muista pyytää mieheltäsi silityksiä, hellyyttä ja kohteliaisuuksia. Älä odota miehesi olevan ajatustenlukija. Miehet reagoivat suoraan puheeseen, joten muista kertoa, mistä pidät. Kunnon esileikki luo oikean tunnelman seksiin. Voit parantaa fiilistä musiikin ja kynttilöiden avulla.

2. Erotiikkaa peliin

Mikset ehdottaisi miehellesi kylpyä kynttilän valossa tai seksikästä suihkuhetkeä yhdessä? Hämärä kynttilänvalo imartelee vartaloasi. Tunnelma tiivistyy, kun vaahdotatte toisenne kuplivalla suihkugeelillä. Pidä pari lämmintä pyyhettä varalla, ennen kun siirrytte sänkyyn.

3. Ruoki haluja

On superseksikästä syöttää rakkaalle jotakin herkullista, kuten vaikkapa suklaamoussea. Voit myös pitää herkutteluhetken sängyssä kiireettömänä lauantai-aamuna. Herkullisimmat hunajat hän voi nuolla vaikka vartaloltasi.

4. Kerro hänelle, mitä haluat

Jos puhuminen ujostuttaa, näytä hänelle mistä pidät. Ota hänen kätensä käteesi ja vie se kohtaan, josta haluat itseäsi kosketeltavan. Jätä kätesi nautinnon pisteeseen ja kuiskaa hänelle, kuinka paljon siitä pidät. Muista lämmin ja sensuelli äänensävy.

5. Ota selvää, mistä hän pitää

Myös miehesi voi olla ujo kertomaan, mistä hän pitää. Siis kysy, kysy ja kysy vielä uudelleen. Voit antaa hänelle myös eri vaihtoehtoja, ja kysyä esimerkiksi, kummasta hän pitää enemmän, pehmeästä vai kovasta kosketuksesta. Voit myös kertoa, miten paljon pidät siitä, että hän sanoo, mitä haluaisi sinun tekevän. Voitte myös kokeilla seksipeliä, jossa sinä olet seksikäs sairaanhoitaja ja hän käskee sinua tekemään, mitä haluaa.

6. Nautinnon laatikko

Pidä makuuhuoneesi lipastossa "nautinnon laatikkoa", jossa seksilelut, kondomit, hierontaöljyt ja seksikkäät vaatteesi sijaitsevat käden ulottuvilla. Tunnelma pysyy yllä, kun hekuman hetkellä ei tarvitse kiiruhtaa toiselle puolelle asuntoa.


Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.