Mainos

Kuusi italialaista kuoli mafiariidoissa Saksassa

Saksassa rautatieasemalla ammutut kuusi uhria olivat kaikki Italian kansalaisia. Uhreja oli ammuttu päähän Duisburgin rautatieaseman läheisyydessä.

Kuusi ihmistä sai surmansa mafiaklaanien välienselvittelyssä Saksassa viime yönä. Viranomaisten mukaan Duisburgista Länsi-Saksasta löydettiin kaupungin rautatieaseman läheltä viisi ruumista kahdesta autosta ja niiden läheltä. Kuudes, vakavasti haavoittunut henkilö kuoli matkalla sairaalaan.

Kaikkia uhreja oli ammuttu päähän. Poliisin mukaan kaikki kuolleet ovat italialaisia, 16-39 -vuotiaita miehiä. Heidät oli surmattu lähellä italialaisravintolaa. Uhrit olivat aseistamattomia ja heidät oli ammuttu autojen ikkunoiden läpi.

Italian poliisin uutistoimisto Reutersille antamien tietojen mukaan mukaan surmat liittyvät Etelä-Italiassa sijaitsevan Calabrian seudun mafiaklaanien välienselvittelyihin, joissa on saanut surmansa jo 11 ihmistä vajaan vuoden aikana. Italian poliisin mukaan oli kuitenkin odottamatonta, että yhteenotot leviäisivät Saksaan, vaikka siellä asuukin runsaasti väkeä seudulta.

Saksan poliisi vahvisti myöhemmin tutkimuksiensa "painottuvan myös tähän tutkintalinjaan",

Poliisi hälytettiin paikalle hieman kello kahden jälkeen aamulla, kun ohikulkija oli kuullut aseman läheltä ammuntaa. Silminnäkijän mukaan paikalta juoksi pois kaksi miestä.

Helmikuussa seitsemän ihmistä sai surmansa Sittensenin kaupungissa Pohjois-Saksassa, kun kiinalaiseen ravintolaan tehtiin ryöstö. Ryöstäjät ampuivat viisi ravintolatyöntekijää sekä ravintolanpitäjän ja hänen vaimonsa. Ainoastaan pariskunnan vauva jäi henkiin verilöylyssä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.