Mainos

Kuumalle Sex.com -huutokaupalle kylmää vettä niskaan

Ostajat, jotka himoitsevat yhtä maailman kannattavimmaksi arvioitua nettiosoitetta, joutuvat vielä odottamaan tarjouksen antamista. Sex.com -osoitteen oikeudet piti huutokaupata torstaina. Pelkästään huutokauppaan osallistumiseksi piti tarjota heti alkuun miljoonaa dollaria.

Osoitteen aiemman omistajan Escomin omaisuus on mennyt ulosmittaukseen. Huutokauppaa lykättiin, koska Escom joutui konkurssioikeuteen myöhään keskiviikkona kolmen velkojan toimesta, kertoo CNNMoney.com. Kolmen velkojan, Washington Technology Associates, iEntertainment Inc. ja AccountingMatters.com -yhtiöiden mukaan Escom on heille velkaa yli kymmenen miljoonaa dollaria.

Escomin kerrotaan maksaneen 14 miljoonaa dollaria ostettuaan sex.com -osoitteen vuonna 2006. Päävelkoja DOM Partners oli auttamassa kaupan rahoituksessa ja sai oikeudet itselleen, kun Escom ei kyennyt suorittamaan maksujaan aiemmin tänä vuonna.

DOM Parnersin asianajan mukaan osoitteen myynti tulee kyllä tapahtumaan, mutta ajankohdasta ei ole tietoa. Asianajan mukaan huutokauppaa kohtaan on ollut merkittävää kiinnostusta, mutta hän kieltäytyy sanomasta kuinka monta ostajaehdokasta oli osallistumassa huutokauppaan.

Sex.comin raivoisa historia

Viimeisin uutinen on vain yksi käänne sex.comin vaiherikkaassa historiassa:

Match.comin perustaja Gary Kremen rekisteröi sex.com -osoitteen vuonna 1994. Hän vietti oikeudessa vuosia kamppaillen aikuisviihdemoguli Stephen Cohenin kanssa sivun omistuksesta.

Vuonna 1995 Kremen syytti Cohenia sex.comin varastamisesta. Syytteiden mukaan juoneen kuului mm. väärennettyjä kirjeitä sekä sähköposteja. Vuonna 2000 oikeus antoi osoitteen hallinnan takaisin Kremenille ja määräsi Cohenin maksamaan 65 miljoonaa dollaria korvauksia. Cohen valitti asiasta myöhemmin, mutta Korkein oikeus hylkäsi jutun vuonna 2003.

Kaksi vuotta myöhemmin Cohen pidätettiin Tijuanassa, koska hän ei ollut saapunut oikeuteen. Hänet vapautettiin vuonna 2007.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.