Mainos

Kuumaan autoon kuolleen pikkupojan äiti pyytää rauhaa "myrkyllisiltä vihjailuilta"

Yhdysvalloissa kuumaan autoon kuolleen pikkupojan äiti on esittänyt asianajajansa kautta vetoomuksen, että hänen annettaisiin surra poikaansa rauhassa. Asiasta uutisoi CNN.

Asianajajan mukaan etenkin median kiinnostus on ollut äidille kuin myrkkyä painajaismaisessa tilanteessa.

Leanna Harris elää jokaisen vanhemman painajaista – lapsi jonka hän on synnyttänyt ja jota hän on rakastanut elämänsä jokaisena hetkenä, on kuollut. Suurimmalle osalle vanhemmista tällaisen asian käsittäminen on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, asianajaja totesi lausunnossaan.

– Hän suree Cooperia syvästi, omalla yksityisellä tavallaan. Hän löytää lohtua vahvasta uskostaan Jumalaan, mutta suru on silti musertavaa. Jokaisesta päivästä selviäminen tuntuu lähes mahdottomalta.

Poliisi epäilee Cooperin murhasta tämän isää Justin Ross Harrisia. Isä oli jättänyt pojan kuumaan autoon työpäivänsä ajaksi kesäkuun 18. päivä.

Äidin käytöksessä outoja piirteitä

Leanna Harris ei ole epäiltynä tapauksesta, vaikka poliisin mukaan myös äiti oli käyttäytynyt oudosti ennen poikansa kuolemaa.

Poliisin mukaan vanhemmat esimerkiksi vuorottelivat viedessään Cooperia päivähoitoon. Päivänä jolloin Cooper kuoli, Cooperin isän oli pitänyt viedä poika hoitoon. Kun Leanne ilmestyi tuolloin päiväkotiin, hän sai kuulla, ettei Cooperia ole tuotu hoitoon.

– Rossin on täytynyt unohtaa hänet autoonsa, Leanna oli sanonut väitteiden mukaan päiväkodin työntekijöille.

Päiväkodissa äidille oli yritetty todeta, että voi olla useita syitä, miksei Ross ollut tuonut poikaa hoitoon. Oikeudessa asiasta todistaneen poliisin mukaan äiti oli kuitenkin inttänyt, että isän oli täytynyt unohtaa poika autoon.

Samaisen poliisin mukaan Leanna Harris oli myös sanonut oudon lauseen miehelleen, kun nämä olivat olleet kuulusteluhuoneessa Ross Harrisin pidätyksen jälkeen.

– Hän pyysi miestä --- hän pisti miehen istumaan alas ja mies ryhtyy käymään tätä läpi. Ja nainen katsoo häntä ja toteaa ”No, kerroitko liikaa?”, Cobb Countyn poliisin tutkija Phil Stoddard todisti oikeudenkäynnissä.

Asianajaja: Älkää spekuloiko äidin itkemättömyyttä

Leanna Harrisin asianajaja ei kommentoinut kyseisiä väitteitä lausunnossaan. Hän kuitenkin varoitti ihmisiä tekemästä liian hätäisiä johtopäätöksiä.

– Surun kanssa eläminen on käynyt päivä päivältä vaikeammaksi, suureksi osaksi jatkuvan spekulaation ja vihjailun takia, jota mediassa tehdään. Sanomalehdet, televisio ja nettimedia ovat luoneet myrkyllisen ilmapiirin, jossa Leannan jokainen sana, teko ja tunne -- tai se, ettei hän itke yleisön edessä -- tutkitaan tarkkaan piilomerkityksiä etsien.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.