Mainos

Kuukauden ikäinen mopsin pentu koki kauhunhetkiä vesiputkessa – koskettavat kuvat pelastuksen jälkeen

1:14

Pieni mopsin pentu jäi onnettomasti jumiin tiukkaan vesiputkeen. Koira saatiin pelastettua kuuden tunnin putkessa olon jälkeen.

Kuukauden ikäistä Donatello-mopsia pelastettiin brasilialaisesta putkesta kahden tunnin ajan.

Se oli päässyt putoamaan putkeen, jota korjattiin parhaillaan.

Neljän tunnin ajan mopsin omistaja, eläinlääkäri Monica, yritti saada kauhuissaan olevaa koiraansa pois pinteestä. Eläin ei kuitenkaan ollut enää näkyvillä, eikä siitä kuulunut ääntäkään. Epätoivoissaan omistaja soitti pelastuslaitoksen paikalle.

– Pentu ulisi, koska se oli niin peloissaan. Ajattelin, että saan sen itse pois työntämällä käteni putkeen ja vetämällä sen pois, mutta emme saaneet sitä liikahtamaan, Monica kertoo.

Pentu hämmentynyt ja likainen

Pelastuspartio teki putkeen kaksi reikää. Ensimmäisellä yrityksellä koiraa ei löytynyt. Sitten he keksivät ottaa valokuvia putken sisällä varmistaakseen, missä eläin on – ja että se on hengissä.

Pentu oli huuhtoutunut eteenpäin putkessa. Kun pentu oli paikallistettu, sen viereen porattiin uusi reikä. Ensimmäisenä tehdystä reiästä työnnettiin sisään puutarhaletku, jolla pentua työnnettiin eteenpäin kohti toista reikää. Omistaja sai lopulta paniikissa olleesta pennusta kiinni.

Pentu oli hämmentynyt ja hyvin likainen, mutta muuten kunnossa. Se on myös palautunut hyvin koettelemuksistaan, sillä omistajan mukaan se leikkii pihalla kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.