Mainos

Kuskattiinko kadonnutta Tirkkosta tällä Mersulla?

Poliisi on saanut lisätietoja joulukuussa kadonneen Seppo Tirkkosen mahdollisesta pukeutumisesta katoamishetkellä. Lisäksi poliisi epäilee, että Tirkkosta on kyyditetty Viroon rekisteröidyllä mustalla Mercedes-Benz -henkilöautolla.

Seppo Tirkkonen oli katoamishetkellä mitä todennäköisemmin pukeutunut valkoiseen pikeepaitaan, jossa on ohuita mustia poikkiraitoja. Hänellä on tavalliset vaaleansiniset farkkuhousut sekä tummansininen ohut puolipitkä kangastakki. Jalassa oli tavalliset mustat nilkkurit.

Poliisi epäilee, että Seppo Tirkkosta on kuljetettu illalla 7. joulukuuta kuvassa näkyvällä autolla mahdollisesti joko Kotkaan tai Kouvolaan. Auto on musta Mercedes-Benz -henkilöauto, joka on rekisteröity Virossa.

Poliisi pyytää yhteydenottoja niiltä, jotka ovat nähneet tällaisen Viron rekisterikilvissä olevan auton liikkuvan Itä-Uudellamaalla tai Kymenlaaksossa 7-8 joulukuuta.

Seppo Tirkkosesta ei ole mitään havaintoja 8.12.2011 jälkeen. Kukaan ei ole saanut häneen yhteyttä eikä hän ole poliisin tietojen mukaan saapunut Thaimaahan, jonne hän oli suunnitellut matkustavansa. On vielä epäselvää, onko hän edes poistunut Suomesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.