Kurvikkaat brunetet ovat miesten mieleen!

Luulitko, että sinun täytyy olla mallinmittainen blondi, jotta voisit napata itsellesi unelmiesi miehen? Olit väärässä, sillä uusimman tutkimuksen mukaan miehet haikailevat tummahiuksisten kurvikkaiden kaunottarien perään.

Naisten on kasvatettu lapsesta saakka uskomaan, että miehet pitävät enemmän blondeista kuin bruneteista. Tämä uskomus voidaan unohtaa, sillä uuden brittitutkimuksen mukaan miesten ihannenainen on kokoa 40 oleva sinisilmäinen brunette.

Yli 2000 brittiläistä miestä osallistui sosiaalisen media -sivuston Badoon teettämään kyselyyn, missä selvitettiin, millaiset piirteet naisessa viehättävät eniten.

Kyselyn tulokset olivat yllättäviä sillä yli 60 prosenttia miehistä valitsisi puolisokseen tummahiuksisen kaunottaren. Noin 30 prosenttia viehtyi blondeista ja vain alle 10 prosenttia valitsisi vierelleen punahiuksisen naisen.

Naisessa pitää olla muotoja

Hyviä uutisia on luvassa myös naisille, jotka elävät siinä uskossa, että heidän täytyisi olla mallinmitoissa miellyttääkseen vastakkaista sukupuolta.

Miehet haluavat mielellään viereensä naisen, jolla on jotain mistä ottaa kiinni. Melkein 40 prosenttia miehistä viehättyivät naisista, jotka olivat normaalia kokoa 38-42. Laiheliinit vetivät kyselyssä retuperän, sillä vain 10 prosenttia miehistä suosi koon 34 naisia. Myös yli kokoa 42 naiset ovat brittimiesten suosiossa!

Badoon tutkimuksen yksi tekijöistä Lloyd Price on ihmeissään ettei listan kärkipäässä keikkunut kokoa 36 oleva vaaleahiuksinen nainen.

– Lehdet ovat täynnä kuvia laihoista malleista ja oli mukavaa saada miehiltä realistisia vastauksia, Lloyd kommentoi tutkimusta.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: badoo.com, dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja