Mainos

Kurssit syöksylaskussa ympäri maailmaa

Yhdysvalloissa odotetaan pelon sekaisin tuntein uutta pörssipäivää. Eilen pörssikurssit lähtivät rajuun laskuun roskapankkiehdotuksen kaaduttua edustajainhuoneessa. Dow Jones -pörssi-indeksi on päätynyt 6,7 prosenttia miinukselle. Pudotus on pisteillä mitattuna historian suurin. Teknologiapainotteinen Nasdaq laski 9,1 prosenttia.

- En voi uskoa, etteivät he pystyneet kokoamaan voimiaan ja saamaan aikaan ratkaisua. Odotettavissa on täydellinen tuho, jos esitys ei mene läpi, tuskaili vanhempi sijoittaja Stephen Berte Standard Life -yhtiöstä uutistoimistoille.

- Tämä voi pyyhkiä mennessään viiden vuoden aikana kertyneet voitot, muistutti puolestaan Douglas McIntyre 24/7 Wall Street -yhtiöstä.

Aasian pörssit syöksylaskussa

Myös Aasiassa osakekurssit syöksyvät alaspäin heti pörssien avattua tänä aamuna. Tokion Nikkei-indeksi on laskenut alimmilleen tänä vuonna. Laskua oli vartti pörssin avaamisesta neljä prosenttia.

Yhdysvaltain edustajainhuoneen uskotaan yrittävän tuoda pikaisesti äänestykseen uuden, hieman muokatun esityksen samasta laista. Aikataulusta ei ole kuitenkaan tietoa. Täksi yöksi ei ollut luvassa uutta äänestystä, ja huomenna on välipäivä kongressissa juutalaisen juhlapyhän vuoksi.

Lue myös:

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.