Kuqi selvitti yllätyskäännettä toimitsijakiellossa

Honka-IFK Mariehamn -ottelun katsojat hieraisivat silmiään, kun verbaalisten myrskyjen silmissä nähty ja toimitsijakiellosta toiseen marssitettu valmentaja Shefki Kuqi johti espoolaisjoukkuetta sunnuntaina.

1-1-tasapeliin päättyneen ottelun lehdistötilaisuudessa tulisieluinen Kuqi kuvasi lyhytsanaisesti ja vaimealla äänellään yllätyskäännettä - siis miksi ei olekaan toimitsijakiellossa vaan edelleen tositoimissa.

- En halua sen kummemmin kommentoida, kuin että asiat ovat käsittelyssä.

- Ja niin kauan, kunnes tehdään päätös, en halua asiaa kommentoida. Mutta sen voin sanoa, että minulla on erittäin paha fiilis siitä, mitä parin viime viikon aikana on tapahtunut.

Lehdistötilaisuus sujui soljuvasti, mutta tällä kertaa Kuqi piti sordiinon päällä. Vaikka häntä selvästi jurppi menneet.

- Olen sanonut monesti, etten ole aina oikeassa. Minua voi sanoa huonoksi valmentajaksi, tai, etten tiedä mitään, että olen idiootti.

- Mutta minun mielestäni olen sanonut aika monesti, että älkää ihmeessä laittako siihen (suuhuni/raporttiin) semmoisia sanoja, mitä en ole sanonut.

Kuqi vaikutti olevan selvästi sitä mieltä, että hänen toimitsijakieltoonsa johtaneessa erotuomareiden ja tarkkailijoiden raportoinnissa on muun muassa kyse niin sanotusta kuullun väärin ymmärtämisestä. Kuqi ei tarkemmin yksilöinyt, onko hän yksin vai yhdessä Hongan kanssa valittanut toimitsijakiellosta.

- Voin sanoa, että olen tehnyt jotain Suomen futiksen eteen.

- Ja kun leimataan jonkun sellaisen sanojaksi, mikä ei läheskään pidä paikkaansa, se on täysin väärin. Mutta asiat on käsittelyssä, katsotaan mitä tapahtuu, Kuqi linjasi.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja