Kuqi piikittelee Lehkosuota: ”Bana taitaa pelätä”

FC Hongan päävalmentaja Shefki Kuqi kuittaili Veikkausliiga-kauden päätteeksi seuraa konkurssiin hakevalle edeltäjälleen Mika Lehkosuolle.

Ennen kauden alkua kohun saattelemana lähtöpassit Espoosta saanut Lehkosuo ei ole vieläkään saanut Hongalta palkkasaataviaan, joten hän haki loka-syyskuun vaihteessa seuran taustayhtiötä konkurssiin. Hän on lisäksi haastanut Pallohonka Oy:n oikeuteen työsuhteen perusteettomasta katkaisemisesta.

Kuqi piikitteli HJK:n Suomen mestaruuteen tällä kaudella valmentanutta Lehkosuota MTV Sportin haastattelussa Lahdessa, kun Honka oli hävinnyt päätösottelunsa FC Lahdelle 0-2.

– Ei minua huolestuta. Mielestäni ”Banankin” pitää olla ihan rehellinen, ja Honka on kuitenkin se, joka on antanut hänelle hyvän mahdollisuuden valmentaa Suomen parasta joukkuetta. Voisi keskittyä siihen. Tuskinpa hänen taloutensa ja elämänsä riippuu tästä Honka-diilistä. Se ei kuulu minulle, mutta ei minua huolestuta, Kuqi tokaisi.

– Ainut asia, jonka voin sanoa on, että ne ehkä enemmän pelkäävät sitä, että Honka tulee ja menee niistä ohi kuin se, että se menisi konkurssiin, Kuqi vihjasi perään.

Siis HJK pelkää?

– ”Bana” voin sanoa, että enemmän. Ei HJK.

Kuqilla ei ole vielä sopimusta tulevasta kaudesta, mutta hän on käynyt keskusteluita Hongan uusien omistajien kanssa hyvässä hengessä. Valmentaja on ollut tyytyväinen seuran suunnitelmiin.

– Me olemme aika pitkälle sopineet asioita. Muutama palaveri vielä ja sitten asiat voivat olla selvät, Kuqi hymyili.

Lue myös:

    Uusimmat