KuPS vahvistui tutulla tehomiehellä

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on vahvistanut joukkuettaan hyökkääjä Juha Hakolalla. Seuran ja Hakolan sopimus on voimassa kauden 2016 loppuun saakka.

Hakola, 26, siirtyy KuPS:iin Kyproksen liigan Aris Limassolista. Hakola pelasi savolaisseurassa edellisen kerran kaudella 2013, jolloin hän teki kahdeksassa ottelussa viisi maalia.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme kiinnitettyä Juhan pitkällä sopimuksella Kuopioon. Juha sopii erinomaisesti KuPS:n tulevaisuuden suunnitelmiin, seuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa tiedotteessa.

- Hakola pystyy pelaamaan lähes kaikilla hyökkäyspään pelipaikoilla tuoden myös vaihtoehtoja erikoistilannepelaamiseen. Juhalla on myös poikkeuksellinen kyky ratkaista pelejä omilla yksilösuorituksillaan, päävalmentaja Marko Rajamäki kehuu.

Hakola liittyä joukkueen vahvuuteen 20. heinäkuuta, mutta ensimmäisen pelinsä hän saa pelata vasta siirtoikkunan avauduttua elokuun puolella.

Aiemmin urallaan Hakola on edustanut muun muassa Eestin liigan FC Floraa sekä Hollannin liigan Willem II:sta ja Heraclesia sekä Unkarin suurseuraa Ferencvarosia.

Kankean alkukauden pelannut KuPS on noussut Veikkausliigassa jo neljänneksi Rajamäen tultua seuran peräsimeen toukokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat