KuPS-luotsi Rajamäellä onnistunut paluu Turkuun

Jalkapallon Veikkausliigan häntäpään välienselvittely TPS:n ja KuPS:n välillä sujui reilun tunnin verran tasaisena ja maalittomana. Lopulta KuPS otti kuitenkin selvän 3-0-voiton. Näin KuPS kohensi sarjasijoitustaan ja TPS juuttui entistä pahemmin viimeiseksi.

KuPS:n sankariksi nousi uusi nigerialaiskärki Francis Chibuike, joka pelasi vasta toisen ottelunsa. Hän teki maalin ja oli syöttäjänä kahdessa muussa. Hänellä on toistaiseksi vain koesopimus, mutta ei liene epäillystä, etteikö sopimusta syntyisi.

TPS:n joukkueen taistelua ovat haitanneet punaiset kortit. Nyt puolustuksen paras mies Igor Jovanovic lensi suoralla punaisella suihkuun. Tämä oli kaudella jo joukkueen kolmas punainen.

- Tulimme tänne sillä ajatuksella, että pisteet otetaan, vaikka Kupittaa ei ole helppo paikka voittaa. Se onnistui ja voin todeta, että nämä pelaajat ovat todella sitoutuneet joukkueeseen, kehui Marko Rajamäki omiaan.

Hän tunnusti, että valmistautumista peliin tietysti helpotti, että hän on viisi vuotta valmentanut tätä ennen kotijoukkuetta.

TPS nykyinen valmentaja Mika Laurikainen ei paljon muuta voinut kuin toistaa vanhaa.

- Hyvä taistelu joukkueelta, mutta samat vanhat vaivat. Nuorten pelaajien pehmeys maalitilanteissa, silloin kuin pitäisi pystyä koviin ratkaisuihin, Laurikainen valitti.

Lue myös:

    Uusimmat