Mainos

Kuplahallin katto romahti lumen painosta

Lumi on painanut kasaan kuplahallin Kangasniemellä Etelä-Savossa. Aamulla Pohjan kunnassa romahti Påminnen laskettelukeskuksen laitehallin katto.

Lumi painoi kuplahallin kasaan Kangasniemen urheilukeskuksessa Etelä-Savossa. Kukaan ei loukkaantunut, sillä hallissa ei tapahtumahetkellä ollut ketään sisällä.

Kangasniemen liikuntasihteerin Pekka Pynnösen mukaan kuplahalli on yhden tenniskentän kokoinen ja 14 vuoden ikäinen. Viime aikoina sitä ovat käyttäneet sulkapallon ja sählyn pelaajat.

Kunta selvittää, kannattaako hallia enää korjata. Pynnösen mukaan lumi ilmeisesti painoi muovisen hallin ja tekniikkakontin välisen syöttöputken liitokset irti. Näin hallin paine laski ja se vajosi kasaan. Kattokuplan päällä ei ollut kovin paljon lunta.

Pohjassa romahti laitehallin katto

Aamulla romahti Pohjan kunnassa sijaitsevan Påminnen laskettelukeskuksen yhteydessä sijaitsevan Påmis Centerin katto.

Katto romahti noin kello 07.00 aamulla. Paikalla oli tapahtumahetkellä laskettelukeskuksen henkilökuntaa sekä paikalle kutsuttu palokunta. Hallin sisätiloissa ei kuitenkaan ihmisiä ollut eikä ollut henkilövahinkoja sattunut.

Katon painuminen huomattiin heti aamulla ensimmäisten työntekijöiden saavuttua paikalle. Palokunta kutsuttiin välittömästi noin klo 6.15, mutta kattoa ei ennen sen romahtamista ehditty puhdistaa lumesta.

Laskettelukeskuksen yhteydessä olevassa hallissa sijaitsi grillikahvio, välinevuokraus sekä kone- ja laitehalli. Laskettelukeskuksessa oli väkeä jo varhain, sillä tänään Påminnessa jatkuivat eilen alkaneet laskettelukilpailut.

Pohjan Sport ry:n omistama Påmis Center valmistui vuonna 1995.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.