Mainos

Kuorma-auton palossa menehtyneen nuorukaisen pyörä löytyi kilometrien päästä

Kuorma-auton tulipalossa menehtyneen 17-vuotiaan nuorukaisen polkupyörä on löytynyt, tiedottaa poliisi.

Itä-Suomen poliisi kertoo löytäneensä pyörän yleisöhavainnon perusteella. Koiranulkoiluttaja oli nähnyt pyörän sunnuntaina varhain aamulla Lonikintien ja Ilomantsintien risteyksessä Hukanhaudalla. Pyörä oli poliisin mukaan hylätty kevyenliikenteen väylälle. Tänään aamulla poliisi otti pyörän haltuunsa läheisen rivitalon pihasta.

Polkupyörä löytyi noin kahden kilometrin päästä palopaikalta, josta kuollut nuorukainen löydettiin. Nuorukaisen ruumis löytyi pahoin palaneena kuorma-auton ohjaamosta rakennustyömaalta. Palanut ajoneuvo kuuluu joensuulaiselle yritykselle, eikä hytistä löytyneellä nuorella ollut syytä olla autossa.  

Poliisi on tänään jatkanut nuoren miehen kuoleman tutkintaa. Viimeisin havainto 17-vuotiaasta nuorukaisesta on yhden aikaan yöllä, kun tämä erkani ystävästään Penttilänkadun ja Peltolankadun risteyksessä.

Poliisin mukaan on mahdollista, että pyörällä on liikkunut joku muu henkilö pyörän omistajan lisäksi. Poliisi pyytää havaintoja niin nuoren miehen kuin polkupyöränkin liikkeistä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.