Mainos

Kuorma-auto hotellin seinään Helsingissä

Kuorma-auto törmäsi illalla vauhdikkaan takaa-ajon päätteeksi Helsingin Rautatieasemalla sijaitsevan Holiday Inn -hotellin seinään. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä, mutta seinä vaurioitui reilun metrin mittaiselta alueelta.

Takaa-ajo sai alkunsa Turunväylällä, jossa Espoon poliisin partioauto kiinnitti huomioita holtittomasti etenevään pienehköön kuorma-autoon. Poliisit yrittivät pysäyttää auton, mutta kuljettaja pakeni paikalta ylinopeutta Munkkiniemen kautta Mechelininkadulle. Mechelininkadullla kuorma-auto osui pysäköityyn henkilöautoon ja jatkoi Arkadiankadun kautta Rautatieaseman laiturialueelle laituri 19:n lähettyville. Kuljettaja hyppäsi pois kuorma-auton kyydistä juuri ennen kun se törmäsi hotellin seinään. Kuljettaja yritti jatkaa pakomatkaa paikalta juosten, mutta Helsingin poliisit saivat hänet kiinni. Mies on poliisin huostassa.

Alustavien tietojen mukaan mies ei ollut juovuksissa, mutta poliisi epäilee hänen olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Poliisin mukaan mies ajoi useita kertoja päin punaisia valoja Helsingin keskustan alueella ja yksisuuntaista katua väärään ajosuuntaan. Kukaan ei loukkaantunut takaa-ajossa, mutta yksi poliisiauto sai peltivaurioita kuorma-auton osuttua siihen rautatieasemalla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.