Mainos

Kuopiossa jo vaaliliitto

Perussuomalaiset ja kokoomus aikovat osallistua vuoden 1999 eduskuntavaaleihin yhteisellä vaaliliitolla Kuopion vaalipiirissä. Vaaliliitosta kerrottiin tänään perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä.

Puolueen puheenjohtajan Timo Soinin mukaan asia julkistettiin samaan aikaan myös Pohjois-Savon kokoomuksen piirikokouksessa Kuopiossa. Vaaliliitossa kokoomus aikoo asettaa 12 ehdokasta ja perussuomalaiset kaksi. Myös Soini aikoo asettua ehdokkaaksi Kuopion vaalipiirissä.

Espoolainen Soini perustelee vaalipiirivalintaansa sillä, että myös Itä-Suomesta tulee olla edes yksi eduskuntapuolueen puheenjohtaja. Soini luonnehti liittovaltuuston kokouksessa perussuomalaisia "sosiaalisen oikeiston" puolueeksi, joka puolustaa vähempiosaisia ja sosiaaliturvaa poliittisten vasemmistopuolueiden menetettyä uskottavuutensa.

-Perussuomalaiset ottavat paikkansa puoluekentässä sosiaalisena oikeistopuolueena, joka lähtee pitävältä moraalis-isänmaalliselta arvopohjalta korostaen sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja peruspalvelujen turvaamista, Soini linjasi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.