Mainos

Kuopion Puhelin hyvässä tuloskunnossa

Kuopion Puhelin -konsernin liikevoitto oli tammi-elokuussa 18,3 miljoonaa markkaa. Voitto on 12 prosenttia liikevaihdosta ja kolme miljoonaa suurempi kuin vastaavana aikana vuosi sitten.

Konsernin liikevaihto oli 152,6 miljoonaa markkaa, kun se vuosi sitten tammi-elokuussa oli 104 miljoonaa. Kasvusta 39 miljoonaa markkaa johtuu konsernin laajentumisesta. Jo aiemmin konsernissa olleiden yhtiöiden liikevaihto kasvoi kymmenen prosenttia. Liikevaihtoa kasvattivat eniten televerkon vuokratuotot, yritysjärjestelmien ja -palvelujen myynti sekä omistajaedun lopullinen poistuminen telepalvelujen hinnoista.

Konsernin tulos ennen satunnaiseriä, varauksia ja veroja oli 26 miljoonaa markkaa eli 7,3 miljoonaa edellisvuotista suurempi. Investoinnit olivat 43 miljoonaa markkaa ja maksuvalmius erinomainen. Liikevaihdon uskotaan kasvavan ja kannattavuuden säilyvän nyt saavutetulla tasolla loppuvuoden. Budjetoitu liikevaihtotavoite tälle vuodelle on 250 miljoonaa markkaa ja sijoitetun pääoman tuottotavoite 11 prosenttia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.