Mainos

Kuopion ammuskelu oli huumeporukoiden välienselvittely?

Kuopiossa Petosen kaupunginosassa illalla sattunut ammuskelu olisi silminnäkijätietojen mukaan liittynyt huumeisiin. Poliisi ei ole kuitenkaan vahvistanut tietoa.

Paikan päällä tapahtumia seuranneen silminnäkijän mukaan kyseessä oli todennäköisesti huumeporukoiden yhteenotto.

– Juttelin tässä paikallisten toimittajien kanssa ja he kertoivat, että kyse oli mitä ilmeisemmin paikallisten huumehörhöjen välienselvittelystä, nimettömänä pysyttelevä silminnäkijä kertoi.

Pohjois-Savon poliisilaitoksen viestintävastaava Arto Tynkkynen ei heti puolenyön jälkeen pystynyt vahvistamaan tietoa MTV3:n uutisille.

– Sen verran voin todeta, että kyseessä on poliisin vanha tuttu. Eli on poliisin kanssa ollut tekemisissä aiemminkin, Tynkkynen totesi.

Tapahtumat saivat alkunsa eilen illalla hieman yhdeksän jälkeen, kun mieshenkilö ampui käsiaseella kohti toista miestä Yläkadulla

Tämän jälkeen ampuja jahtasi miestä läheisessä kerrostalossa sijaitsevalle asunnolle, jossa ampui toisen laukauksen asunnon oven läpi. Kukaan ei loukkaantunut laukausten seurauksena.

Ampuja kuului neljän henkilön seurueeseen, joka pakeni tämän jälkeen paikalta. Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni. Silminnäkijöiden mukaan kiinniotto tapahtui läheisellä venerannalla.

Ampuja sekä kaksi muuta ovat edelleen karussa.

Poliisi etsii tekoon epäiltyjä parhaillaan kymmenen poliisipartion voimin. Petosen kaupunginosan alueella asuvia ihmisiä kehotetaan pysymään edelleen sisätiloissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.