Mainos

Kuopion aamuliikenteessä raju ketjukolari

Kolme autoa kolaroi rajusti Kuopion pohjoisella moottoritiellä maanantaiaamuna kello 7.20.

Tapahtumat saivat alkunsa kun vuonna 1986 syntyneen naiskuljettajan henkilöauto lähti sateen kastelemalla tiellä vesiliirtoon. Kuljettaja sai autonsa takaisin hallintaan, mutta samassa ajoneuvo lähti uuteen vesiliirtoon törmäten lopulta moottoritien keskialueen kaiteisiin. Auto pysähtyi ohituskaistalle poikittain.

Sen jälkeen kaksi autoa joutui mukaan ketjukolariin. Vuonna 1976 syntynyt mieskuljettaja jonka ajoneuvon perään törmättiin, toimitettiin Kuopion Yliopistolliseen keskussairaalaan tarkastuksiin. Kolariautot kärsivät tuntuvia vaurioita.

Liikenne ruuhkautui onnettomuuspaikalla pahoin ja poliisi ohjasi liikennettä.

Kyseinen kohta moottoritiellä on sateella varsin liukas. Vain päivää aikaisemmin lähti henkilöauto vesiliirtoon päätyen tietä reunustaviin kaiteisiin.

Turvavälit tärkeitä

Poliisi kehottaa tienkäyttäjiä varovaisuuteen Kuopion moottoritiellä sateiseen aikaan, vesiliirron vaara on ilmeinen. Tilanne on varsinkin moottoripyöräilijöille erityisen huomioitavaa, ennakoiva ajotapa ja oikea tilannenopeus ovat pataässiä tässä pelissä.

Toinen tärkeä seikka on turvavälien noudattaminen. Useiden vuosien ajan poliisi on muistuttanut tienkäyttäjiä Kuopiossa pitämään huolta riittävän turvavälin pitämisestä moottoritiellä ja teillä ylipäätään liikkuessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.