Mainos

Kuopiolaisäiti aikoi tappaa itsensäkin – "rohkeus ei riittänyt"

Kuopiolaisäidin oli tarkoitus tappaa itsensä lastensa surmaamisen jälkeen marraskuussa. Asia selviää poliisin esitutkintamateriaalista, joka tuli julkiseksi tänään.

Nainen kertoo menneensä keittiöön hukutettuaan lapsensa kylpyhuoneessa ja alkaneensa kirjoittaa jäähyväiskirjettä miehelleen. Kun kirje oli valmis, hän siirtyi asunnon parvekkeelle.

– Menin istumaan kaiteelle tarkoituksenani pudottautua alas maahan. Uskoisin istuneeni parvekkeen kaiteella pari minuuttia, mutta minulla ei ollut rohkeutta surmata itseäni, äiti sanoi poliisin kuulusteluissa.

Hän meni takaisin sisälle ja pakkasi vaatteita kahteen kassiin, sillä uskoi joutuvansa sairaalaan lastensa hukuttamisen takia. Hän myös kävi ulkona pankkiautomaatilla nostaakseen käteistä sairaalareissua varten.

– Kävelin automaatille ja nostin sieltä käyttörahaa 800 euroa.

Sen jälkeen hän palasi asuntoon ja meni taas istumaan parvekkeen kaiteelle. Rohkeus petti tälläkin kertaa. Hän soitti hätäkeskukseen ja kertoi tapahtuneesta.

Koska hän ei tavoittanut vanhempiaan puhelimitse, hän laittoi heille tekstiviestit, jossa kertoi hukuttaneensa lapsensa. Sitten hän soitti miehelleen jäähalliin, jossa tämä oli naisen suunnitelman mukaan seuraamassa Kalpan peliä.

– Kuulin mieheni sanovan ystävälleen, että nyt pitää lähteä kotiin, kun olen hukuttanut lapset. Katkaisin itse puhelun miehelleni, nainen kertoi kuulustelussa.

Tämän jälkeen tulivat poliisit ja nainen siirrettiin puhuttelun jälkeen sairaalaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.