Mainos

Kuolonkolarin ajaja ilmoittautui poliisille

Poliisi on tutkinut uudelleen Lappeenrannassa runsas vuosi sitten sattuneen liikenneonnettomuuden, jossa kolariautosta löydettiin kuollut mies. Miehen luultiin olleen autossa yksin. Tutkinta meni pari viikkoa sitten yllättäen uusiksi, kun auton kuljettaja ilmoittautui poliisille.

Kuljettajaksi ilmoittautunutta 28-vuotiasta lappeenrantalaista miestä epäillään nyt muun muassa kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Onnettomuus sattui 6-tiellä Toikansuon kohdalla viime vuoden lokakuussa. Imatran suuntaan ajanut henkilöauto suistui aamuyön tunteina tuntemattomasta syystä päin keskikaidetta. Onnettomuusautosta löydettiin kuolleena 1955 syntynyt lappeenrantalainen mies. Poliisin tutkinnassa ei tullut ilmi, että autossa olisi ollut muita henkilöitä.

Kaksi viikkoa sitten tutkinta alkoi uudelleen kuljettajan ilmoittauduttua poliisille. Hän kertoi törmänneensä autolla keskikaiteeseen ja poistuneensa paikalta heti kolarin jälkeen. Surmansa saanut oli istunut hänen vieressään edessä.

Kuski kertoi myös olleensa onnettomuushetkellä humalassa ja ajokortiton.

Onnettomuusauton omisti kolmas mies. Hän ei kertonut vuosi sitten esitutkinnassa, että kuljettajana olisi ollut joku muu kuin kolarissa menehtynyt mies.

Poliisi ei toistaiseksi kerro enempää tapauksesta. Jutun esitutkinta on yhä kesken.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.