Mainos

Kuolleena löydetyn 13-vuotiaan espoolaispojan äiti: "Poikamme eli lyhyen elämänsä erittäin onnellisena"

Espoon Karakalliossa traagisesti kuolleen 13-vuotiaan pojan äiti on julkaissut Facebookissa koskettavan kiitoskirjoituksen perhettä muistaneille.

– Kiitämme vilpittömästi meitä suuressa surussamme muistaneita saamastamme tuesta, viesteistä, kukista, ruokapaketeista. 17.12.17 menehtyneen 13-vuotiaan poikamme muistolle, äiti kirjoittaa Facebookissa.

Päivityksessä on myös kaunis runo:

– On allain avaruus ja tähtipolku kauas vie. On toinen maailma, on hämäräinen tie. On tähtiaika uus ja taivaansini määränpää, kun pilven portaisiin vain kevyt jälki jää. Joku jää katsomaan, kuka lentää noin. Itsekin hämmästyn kun lentää voin. On jäätä avaruus ja selkääni mä siivet sain. On kuu niin sininen mun lentomatkallain.

"Poikamme jätti valoisan jäljen"

– Myötäeläminen surussamme on kaunista valoa tähän pimeään maailmaan, äiti kertoo MTV Uutisille.

Pojan valoisa olemus on näkynyt myös perheen saamissa viesteissä.

– Poikamme jätti valoisan jäljen maailmaan, hän oli hyväsydäminen, auttavainen ja aina valmis kuuntelemaan muita. Tällaista viestiä olemme saaneet satojen nuorten muistokorteissa, äiti sanoo.

Espoolaisten suru on koskettanut perhettä.

– Täällä Espoossa koko pieni kylä suree. Se kantaa, samalla hämmentää. Olemme saaneet valtavasti apua. Ihmisten hyvyys koskettaa.

– Poikamme eli lyhyen elämänsä erittäin onnellisena. Ehkä hänen tragediansa, järkyttävä onnettomuus, opettaa meitä välittämään ja huolehtimaan toisistamme, nuoriakin tässä asiassa erityisesti, äiti toivoo.

13-vuotias poika katosi viikko sitten lauantaina Espoossa. Seuraavana päivänä hänet löydettiin kuolleena maastosta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.