Mainos

Kuntokeskusten tammialet: Unohtuivatko vanhat kävijät?

Tammikuu on pulleasti puolessa välissä, ja kuntokeskusten tunnit täyttyvät uusista innokkaista joulukilojen karistelijoista.

Vanhat jäsenet kyräilevät uusia tulokkaita alta kulmain: Saivat penteleet ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, kun minä olen täällä huhkinut jo viiden vuoden ajan. Ei meitä vanhoja vain koskaan muisteta helliä.

Kuntokeskus Satsin markkinointipäällikkö Sonja Byman tunnistaa ilmiön.

– Jonkin verran on aistittavissa, että vanhojen asiakkaiden joukossa on tyytymättömyyttä – on tullut palautetta, että tuntuu pahalta, kun aina muistetaan uusia kävijöitä. Olemme tarjonneet esimerkiksi personal trainer-tunteja ilmaiseksi aloittajille ja joku vanha kävijä on saattanut sanoa, että olisi se kelvannut minullekin,

Satsissa uskollisista asiakkaista yritetään pitää kiinni esimerkiksi järjestämällä kerran kuussa jäsenpäiviä, joilla tarjotaan alennushintaan personal trainerin palveluja ja järjestetään terveysaiheisia luentoja.

Samoilla linjoilla mennään kuntokeskus Elixiassa: Vanhoja kävijöitä muistetaan cold card -kortilla, jolla saa alennuksia personal trainerin neuvoista ja oman kaupan tuotteista.

– Minusta vanhoja ei meillä sorsita yhtään. Hekin ovat voineet saada liittyessään hyviä etuja, sanoo Elixian toimitusjohtaja Miika Huotari.

Myöskään kuntokeskus Motivuksesta ei myönnetä, että uusia tulokkaita lellittäisiin vanhojen kustannuksella. Kausikortit ovat henkilöstökoordinaattori Christa Poranderin mukaan sekä vanhoille että uusille kävijöille saman hintaisia, ja tarjolla olevat edut koskevat kaikkia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.