Mainos

Kunnanjohtajaan kiinni käyneelle sakkoja

Mies asteli kunnanvirastoon humalassa selvittelemään toimeentuloasioitaan ja käyttäytyi erittäin argressiivisesti. Miehen maksettavaksi tuli 100 euroa ilkivallasta ja lievästä vanhingonteosta.

Kuopion käräjäoikeus on tuominnut sakkoihin 40-vuotiaan rautalampilaisen miehen, joka kävi käsiksi kunnanjohtajaan viime kesänä Rautalammin kunnanvirastossa. Tuomio tuli ilkivallasta ja lievästä vahingonteosta.

Tapaus sattui elokuussa, kun mies meni kunnanvirastoon humalassa selvittelemään omia asumistuki- ja toimeentulotukiasioitaan.

Syytteen mukaan mies paineli kunnanjohtajan virkahuoneeseen kiihtyneessä mielentilassa ja käyttäytyi erittäin aggressiivisesti. Kunnanjohtajan poistuttua huoneesta mies seurasi tätä käytävälle ja tarttui kiinni rinnuksista.

Mies kertoi oikeudessa, ettei hän muista välikohtauksesta mitään.

Syyttäjä vaati miehelle rangaistusta törkeästä julkisrauhan rikkomisesta. Mies tuomittiin kuitenkin ilkivallasta ja lievästä vahingonteosta sataan päiväsakkoon, mistä kertyy maksettavaa 600 euroa.

Miehen syyksi luettiin myös rattijuoppous ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Nämä rikokset tapahtuivat viikkoa aiemmin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.