Kuninkaantien Keskiaikaiset Pidot 18.2.2000

Toimittaja Sonja Blåberg
Ohjelmassa kertomassa Kuninkaantien keskiaikaisista pidoista ja vieraana Espoon palvelualojen oppilaitoksesta opiskelijat Anne Sundström ja Pia Heino.

Menu:
Talollisen Hernesosekeitto Ohrayrttileipä Ruissihtileipä Pieniä Lihapasteijoita Pappilan Tuorejuusto
Jacobssonin Kalalajitelma Suolattua Siikaa Savustettua Muikkuja Halstrattua Lohta
Nybyn Kestikievarin Ryynimakkaroita ja Hapankaalia
Kartanon Savulammaspaisti Metsänhaltijan Suppilowahweroita Hunajassa Haudutettuja Pikkusipuleita Talonpojan Nauris ja Lanttulohkoja Rantatien Hapansuolakurkut Ohrapaistos
Uunijuusto ja Marjasurvos
Sahti

UuniJuustoHerkku Ja Marjaherkku


500 g ternimaitoa
1/2 tl suolaa
voita

voitele uunivuoka voilla. Lisää suola ternimaidon joukkoon ja kaada maito vuokaan. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa marjasurvoksen kera.

Marjasurvos


200 g erilaisia marjoja
sokeria

Survo marjat osittain ja makeuta sokerilla. Tarjoa uunijuuston kera.

Lue myös:

    Uusimmat