Kuninkaanlinnassa juhlittiin aamunkoittoon - Danielin puhe liikutti

Tukholman kuninkaanlinnassa tanssittiin kruununprinsessa Victorian häitä aamukoittoon asti. Linnan liepeillä päivystävät toimittajat näkivät muun muassa kuningasparin ja prinsessa Madeleinen poistuvan kotiin vasta kello 5 aamulla.

Juhissa olleet kuvailivat tunnelmaa ainutlaatuiseksi ja hyvin lämpimäksi. Puoliltaöin pyörähdetty häävalssi oli onnistunut kruununprinsessa Victorialta ja prinssi Danielilta hyvin.

Monet mainitsivat juhlien kohokohdaksi Danielin vaimolleen pitämän tunteikkaan puheen, joka sai kyyneleet monen muunkin kuin Victorian silmiin.

- Minä rakastan sinua, Victoria. Olen ylpeä siitä että olemme yhdessä ja niin onnellinen, että saan olla miehesi, tuore prinssi sanoi.

Daniel muun muassa muisteli Victorian Kiinan-matkaa, jota ennen tämä oli kirjoittanut rakkaalleen 30 kirjettä - yhden jokaiselle päivälle, jonka Victoria olisi poissa.

Myös morsiamen isän, kuningas Kaarle Kustaan puhe oli hyvin lämminhenkinen.

- Minä olen sinun isäsi ja sinä olet minun rakas tyttäreni. Suurin toiveeni on nähdä sinut iloisena ja onnellisena. Minulle ja äidillesi on ollut itsestään selvää, että valitset elämänkumppaniksesi sydämesi valitun, kuningas sanoi.

(MTV3 - STT - TT)

Lue myös:

    Uusimmat