Kuninkaallisten karu paluu arkeen – katso kuvat

Viikko sitten Cambridgen herttuatar Catherine asteli kirkon käytävää ja koko maailma tuijotti häntä. Nyt tuore prinssin vaimo työntelee ostoskärryjä supermarketin käytävällä.

Catherinelle kuninkaallinen häähumu on taakse jäänyttä elämää. Häiden jälkeisellä viikolla morsian työnteli ostoskärryjä Waitroselaisessa supermarketissa, Anleseyn saarella. Hänellä oli yllään armeijan väreihin sopiva vihreä poncho, valkoinen v-kaula-aukkoinen paita ja tiukat farkut sekä ballerinat.

Muut kaupan asiakkaat kertoivat, että Catherine osti monta kassillista ruokaa ja latasi ne Audi A3 autonsa takakonttiin. Catherine oli kuin kuka tahansa muu kaupan asiakas, paitsi että hänellä oli mukanaan kolme henkivartijaa, turva-auto ja hänen kallisarvoiset vihkisormuksensa sormessa.

Cambridgen herttuatar Catherine ruokaostoksilla, katso kuvat Dailymailin nettisivuilla.

Dianan perintösafiirisormuksen vastapainoksi Katella oli vasemmassa ranteessa tavallinen hiusrenkula, kuten kellä tahansa hänen ikäisellään naisella voisi olla.

Catherinen uskotaan valmistelleen romanttista illallista tuoreelle aviomiehelleen, joka oli palaamassa pitkän työvuoron päätteeksi kotiin.

– Catherine lastasi kärryyn perustavaraa, mutta hän osti myös pari erityisempää juttua. Ehkä hän teki heille ensimmäistä romanttista ateriaa, nyt kun he ovat aviopari, eräs asiakas kertoi Dailymailille.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja