Kuninkaallisten häiden virallinen ohjelma julkaistiin, katso

Prinssi Williamin ja Catherine Middletonin kuninkaallinen hääohjelma julkistettiin häiden aattona.

Hääohjelma sisältää kattavan aikataulun, kartan ja esittelyn vihkikirkosta, sekä henkilökohtaisen viestin pariskunnalta.

– Olemme molemmat hyvin iloisia siitä, että juhlistat kanssamme toivottavasti elämämme onnellisinta päivää. Kiintymys, jota meille on osoitettu kihlauksemme aikana, on ollut erittäin liikuttavaa ja koskettanut meitä molempia syvästi. Haluamme kiittää kaikkia syvästi ystävällisyydestänne, prinssi William ja Catherine kirjoittavat hääohjelman avaussanoissa.

Hääohjelmassa on nähtävillä muotikuvaaja Mario Testinon ikuistama upea mustavalkokuva pariskunnasta.

Prinsessa Dianan hautajaishymni kuullaan häissä

Kuninkaallisen vihkiseremonian kulku on selitetty hyvin yksityiskohtaisesti. Prinssi Williamin saapumista Westmister Abbeyn läntiselle ovelle säestää kaksi kuoroa. Kun kuningatar saapuu, soitetaan fanfaari ja Lontoon kamariorkesteri soittaa The Birdsin marssin.

Kuninkaallisten saavuttua kirkkoon kuullaan Rhosymedren preludi. Kuninkaallisia seuraa papisto. Sen jälkeen morsian saapuu isänsä saattelemana läntiselle ovelle, ja tapaa siellä papin, sekä sulhaspojat ja kaasot.

Ensimmäisenä hymninä häissä kuullaan Guide me, O thou great redeemer, joka kuultiin myös prinsessa Dianan hautajaisissa. Hymni on kuninkaallisen hääparin valitsema, kertoo The Sun.

Hääohjelmaan on painatettu koko vihkiseremonian kulku. Myös avioliittoon vihkimisen tärkeimmät kysymykset ovat siellä.

– William Arthur Philip Louis, haluatko ottaa vaimoksesi tämän naisen, elääksenne yhdessä…

Hääohjelmaan on myös kirjoitettu vastaus "tahdon" valmiiksi, joten prinssin täytyy vain noudattaa käsikirjoitusta.MTV3/Helmi

Lähde: Officialroyalwedding2011.org ja The Sun

Kuva: Getty Images ja The Registrars of the Convocations of Canterbury and York

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja