Mainos

Kun on krokotiilinnälkä, saattaa ruohonleikkurikin maistua – katso

Mässäily ja ylensyönti ei ole juhlapyhinä vain ihmisten ongelma. Australiassa suolaisen veden krokotiili Elvis iski silmänsä erikoiseen herkkuun, joka osoittautui kuitenkin vaikeasti sulavaksi.

Viisimetrinen ja 500-kiloinen Elvis bongasi altaastaan jotakin, jota se ei ollut aiemmin maistanut - nimittäin ruohonleikkurin.

Vaikka herkku oli ilmeisen hankala sulattaa, ei Elvis osoittanut katumisen merkkejä, vaan vahti saalista tuntikausia.

Eläintarhassa jouduttiinkin järjestämään melkoinen operaatio ruohonleikkurin takaisin saamiseksi. Operaatioon tarvittiin muun muassa kengurupaistia

Ruohonleikkuri ei ole ensimmäinen outo Elviksen "nauttima" eväs. Jättikokoisen krokotiilin leukoihin olivat aiemmin päätyneet muutamat kalastajaveneet sekä kaksi ex-krokotiilityttöystävää.

Mutta tällä kertaa silmät söivät enemmän kuin mihin hammas pystyi. Ruohonleikkuri nimittäin irrotti kaksi Elviksen hammasta.

– Sen hampaat tosiaan irtosivat, kun se iski kiinni ruoholeikkuriin. Ne ovat luonnottoman suuret. Meidän entisen krokotiilin Ericin hampaat olivat puolet tästä. Emme kyllä tiedä miksi nämä ovat näin valtavat, Australian Reptile Parkin toiminnanjohtaja Tim Faulkner toteaa.

Eläinystäville tiedoksi, että krokon hampaat kasvavat takaisin. Ruohonleikkuri ei sen sijaan toipunut tapauksesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.