Kun kauppa ei käy – nämä julkkisasunnot eivät löydä uutta omistajaa

Myös julkisuuden henkilöt kohtaavat ongelmia yrittäessään hankkiutua eroon omaisuudestaan. Nämäkin tutut henkilöt ovat yrittäneet kaupata asuntoaan tuloksetta.

Rap-artisti 50 Cent

Connecticutissa sijaitseva kartano
Hintapyyntö: 7,7 miljoonaa euroa

Nyrkkeilytähti Mike Tysonin entisen asunnon vuonna 2003 ostanut 50 Cent haluaa myydä todella suurikokoisen lukaalin, jossa voi pitää vaikkapa jättikokoisia juhlallisuuksia. Talon mukavuuksiin kuuluvat kokonaiset 21 makuuhuonetta, 25 kylpyhuonetta, kahdeksan auton talli, viisi takkaa ja kaksi vierastaloa. Lisäksi asunnon patiolta löytyvät huimat 40 henkeä vetävä poreallas, ja vieraita voi viihdyttää myös videoseinällä varustetussa yökerhossa.

Rap-artisti laittoi asunnon ensimmäisen kerran myyntiin vuonna 2007, jolloin siitä pyydettiin 14,3 miljoonaa euroa. Tällä hinnalla kauppa ei kuitenkaan käynyt, joten vuonna 2009 hintaa laskettiin 11,2 miljoonaan euroon. Tämäkään hinta ei ostajia houkutellut, joten kartanon saa nyt omakseen lähes puoleen hintaan.

Christina Aguilera

Los Angelesissa sijaitseva asunto
Vedetty pois markkinoilta

Julkkisten suosimalla Hollywood Hillsin arvoalueella sijaitsevasta kartanosta on todella upeat näköalat, ja välittäjän mukaan ikkunoista avautuvatkin näköalat kaupunkimaisemasta aina merelle saakka. Kun laulajatar laittoi asunnon ensimmäisen kerran myyntiin vuonna 2008, hän pyysi siitä 6,1 miljoonaa euroa. Tällä hinnalla kauppaa ei kuitenkaan syntynyt, joten vuonna 2010 asunnosta pyydettiin "vain" 4,6 miljoonaa. Halukkaita ostajia ei ole vieläkään löytynyt, ja talo on tällä hetkellä poissa asuntomarkkinoilta.

Kurt Russell ja Goldie Hawn

Hollywoodissa sijaitseva rantatalo
Hintapyyntö: 7,7 miljoonaa euroa

Vuosikymmeniä yhdessä ollut pariskunta on omistanut upean rantatalonsa jo 80-luvulta lähtien, ja pari on vuokrannut sitä viime vuoteen asti 73 000 euron kuukausihinnalla. Vuonna 2011 asioihin tuli kuitenkin muutos, kun vuokrahinta aleni noin 62 000 euroon ja pariskunta laittoi lukaalin myyntiin 11,4 miljoonalla eurolla – tuloksetta.

Ihanassa asunnossa on tuttuun tapaan luksusvarustelu, sillä sieltä löytyvät ainakin ammatilaskokin käyttöön tarkoitettu keittiö merinäköalalla, hulppea vierastalo, katettu ulkoilmaolohuone takalla, kolmen auton talli sekä yksityinen kävelytie hiekkadyynien keskellä. Vaikka asunnon hintaa onkin laskettu huimasti, ei se ole silti löytänyt vielä uutta omistajaa.

Kimi Räikkönen

Merenrantatalo Helsingin Kaskisaaressa
Hintapyyntö: 14,5 miljoonaa euroa

Vuodesta 2008 myynnissä ollut asunto ei ole löytänyt uutta omistajaa neljän vuoden myynnissä olosta huolimatta. Toisin kuin muut julkisuuden henkilöt, Räikkönen jopa korotti 562-neliöisen asuntonsa hintaa parilla miljoonalla.

Räikkösen Suomen kakkoskodissa on kahdeksan huonetta, kahdeksan auton maanalainen autotalli, syvennetyt laiturit isommille veneille ja viinikellari. Kimi on alun perin ostanut talon miljonääri Jussi Salonojalta 9,5 miljoonalla eurolla. Katso Räikkösen ilmoitus Jokakodista!

Teksti: Paula Koski / Jokakoti
Lähde: Dailyfreeman.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja