Mainos

Kun kännykkä antaa kehotuksen harrastaa seksiä, niin kannattaa pistää hösseliksi

Yhdysvaltalaisyhtiö Ovuline on kehittänyt iPhonessa toimivan palvelun, jonka tarkoitus on auttaa pariskuntia hankkiutumaan raskaaksi tehokkaammin.

Palvelu kartoittaa asiakkailtaan koko joukon erilaisia kehon signaaleita, jotta se pystyisi määrittelemään tarkasti, milloin naisella on otollisin aika tulla raskaaksi.

- Yleinen virhepäätelmä on, että raskaaksi tuleminen olisi erittäin helppoa, mutta yleensä tähän menee aikaa 4-6 kuukautta. Palvelumme tarjoama keskimääräinen aika on puolestaan kaksi kuukautta, kertoo Ovulinen johtaja Paris Wallace teknologiasivusto Wiredille.

Ovuline-palvelun jäseniä kehotetaan päivittäin vastaamaan erilaisiin hedelmällisyyteen liittyviin kysymyksiin. Kysymykset vaihtelevat laajasti kehon lämpötilasta ja ovulaatiotestien tuloksista aina yleiseen mielialaan asti.

Saatuja tietoja verrataan tilastoihin, ja tämän perusteella palvelu antaa henkilökohtaisia suosituksia vauhdittamaan raskaaksi tulemista.

Ovuline erottautuu kilpailijoistaan kokoamalla tietokantaa ja etsimällä tiedoista raskaaksi tulemiseen liittyviä tekijöitä. Wallacen mukaan Ovuline pystyy jatkuvasti hienosäätämään suosituksiaan sen perusteella, mitkä tekijät oikeasti toimivat käytännössä.

Kun Ovuline päättelee asiakkaalla olevan otollinen hetki, niin hän saa muistutuksen harrastaa seksiä.

Myös raskauden seurantaa

Ovuline tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden tarkkailla raskautensa etenemistä. Tarvittaessa palvelu saattaa saamiensa tietojen pohjalta kehottaa asiakasta esimerkiksi syömään tai liikkumaan enemmän.

Wallacen mukaan palvelu kykenee myös huomaamaan raskauteen liittyviä riskejä.

Wired toteaa sivuillaan, että kun kerran älypuhelimia kantava sukupolvi julkistaa verkkoon jo nyt sisimpiä tunteitaan ja kuvia aamupalastaan, niin miksei sitten myös kuukautiskierrostaankin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.