Kumppanin hyväileminen suulla – pakollinen palvelus?

Sitä saa mitä tilaa – vai? Varsinkin suuseksin saralla kiistellään paljon: pitääkö sitä tehdä, ja jos kumppani tekee sitä, pitääkö minunkin?

Makuuhuoneessa ei ole pakko suostua mihinkään epämukavalta tai ahdistavalta tuntuvaan. On kuitenkin kohteliasta varmistaa, että kumppani saa sitä, mitä haluaa, ja tehdä vastapalveluksia.

Suuseksi on eräs makuuhuoneen ongelmakohdista: kumppani ei halua tehdä sitä, tai vain toinen teistä nauttii. Miten tästä eteenpäin: täytyykö kumppanin tehdä vastapalvelus, pohtii collegecandy.com.

Vastapalvelusko kiristyskeino?

Vastapalveluksella ei saa kiristää. Jos kumppani on etukäteen ilmoittanut, ettei halua antaa suuseksiä, sinä et voi hyväillä häntä suullasi vain pystyäksesi kiristämään häneltä vastapalvelusta. Saat toki tehdä kumppanisi olon niin hyväksi kuin voit, mutta jätä taka-ajatukset pois.

Vaikka kumppani ei sitä ymmärtäisi, oraalinen lempi on kovaa työtä. Moni rakastaja ahdistuu, koska ei saa henkeä, niskaa alkaa särkeä ja asento on muutenkin epämukava.

Jos aiot joka tapauksessa hyväillä kumppania suullasi, varmista, että olosi on mukava: muuten nautinnollinen kokemus nahistuu sinun valittaessasi kipeää niskaasi ja aktin kammottavuutta.

Kokeilkaa asettaa tyynyjä sinun tai kumppanisi alle ja vaihtaa asentoa makuulla olemisesta istumiseen tai seisomiseen. Onko olosi epämukava, kun hän katsoo sinua? Sido hänen silmänsä tai vähennä valaistusta. Jos kumppanin hyväileminen tuntuu tukahduttavalta tai ahdistavalta, muista, ettei alapäähän tarvitse hyökätä valmiina kaikkeen. Myös suukottelu ja hellä nuolaisu voivat hoitaa homman, tai ainakin saattaa sen alulle.

Muista suojaus!

Mikäli suuseksin aiheuttama ahdistus liittyy hygieniaan, suihku hoitaa homman. Voit myös pyytää kumppania käyttämään kondomia. Suuseksisuojia saa myös naisille!

Vaikka kumppanisi haluaakin miellyttää sinua vällyjen välissä, on epäreilua ajatella, ettei hän kaipaa vastapalveluksia hyväiltyään sinua suullaan. Jos olet varma, ettei hän kaipaa samantapaista palvelusta sinulta – jos siis olet avannut suusi ja kysynyt aiheesta – voit rentoutua ja nauttia elämästä, kehottaa collegecandy.com.

Seksuaalisen palveluksen ja vastapalveluksen tasapaino saattaa aiheuttaa paineita makuuhuoneeseen, joten käytä suutasi ensisijaisesti puhumiseen. Kun kumpikin teistä tietää, mitä odottaa, myös suuseksi on huomattavasti nautinnollisempaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja