Mainos

Kummola MM-lippujen hintakritiikistä: Tympii

Lippujen hinnat ovat olleet yksi suurimman kritiikin aiheista jääkiekon MM-kotikisojen alla. Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola ei jaksaisi enää lippujen hinnoista keskustella.

– Vähän rupeaa tympäännyttämään. Se on valitettavaa, etteivät kaikki ensinnäkään mahdu tuonne halliin. Ja kustannukset ovat nousseet niin korkealle, ettei niitä voi paljoa halvemmalla myydä, Kummola toteaa.

Kummola muistuttaa Radio Novan toimittajan Eppu Salmisen haastattelussa, että kisoista saatavilla tuloilla on tärkeä merkitys esimerkiksi junioritoiminnassa.

– Jos tämä menee niin kuin me on ajateltu, niin me tullaan palkkaamaan noin 15-20 junnuvalmentajaa pikkupojille tuonne D- ja E-tasolle. Tämä perusopetus pitäisi saada siinä iässä junnuille.

Hän toteaa myös, että lipun hinnoista syntynyt kritiikki ei ole kuitenkaan pelkästään näitä kisoja koskeva ilmiö

– Joka kerta kun meillä on MM-kisat ollut, niin aina sama laulu. Nyt vaan kun on Facebookit, kaikki sähköpostit ja muut, niin se näkyy vähän eri lailla.

Huomenna alkavia kisoja Kummola myöntää odottavansa hermostuksensekaisin tuntein.

– Fiilis on niin kuin aina ennen kisojen alkua, sitä on vähän niin kuin osuuskaupan hoitaja 15 minuuttia ennen inventaariota. Sitten kun kisat lähtee pyörimään, tai ainakin avajaisten jälkeen, niin rauhoittuu.

Leijonat aloittaa kisaurakkansa huomenna illalla Valko-Venäjää vastaan. Jääkiekkofaneille Kummola lähettää seuraavanlaisia terveisiä.

– Ei muuta kuin hallille tai sitten telkkarin ääreen - mieluummin tietysti hallille, koska fiilis on täällä ihan toista kuitenkin kuin kotikatsomoissa. Pidetään peukkuja Suomelle ja kannustetaan kaikkia – mutta ennen kaikkea kotijoukkuetta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.