Mainos

Kummeli ja Päätalo vetävät yleisöä

Komedia Kummeli Alivuokralainen on neljättä viikkoa Suomen katsotuin elokuva. Elokuvalla on nyt yli 132 000 katsojaa. Myös Päätalo-elokuvan katsojaluvut ovat toisen viikonlopun jälkeen kovassa nousussa. Kotimainen elokuva onkin saamassa nyt enemmän katsojia kuin viime vuonna.

Päätalon luvut kasvussa

Kirjailija Kalle Päätalon esikoisteoksen syntyvaiheista kertova elokuva on saanut jo lähes 40 000 katsojaa. Vastaavasti aloittivat muun muassa menestyselokuvat Äideistä parhain ja Lupaus.

Päätalo-elokuvan katsojamäärä oli toisena viikonloppunaan 15 prosenttia suurempi verrattuna avausviikonloppuun. -Se, että elokuvan toisen viikonlopun katsojamäärä hakkaa aloitusviikonlopun, on poikkeuksellista ja kertoo että katsojat ovat pitäneet elokuvasta ja kehuneet sitä myös eteenpäin. Se kertoo myös siitä että kirjailijalegendan tarina kiinnostaa ihmisiä, arvioi Nordisk Filmin kaupallinen johtaja Katarina Nyman.

Viisi ensi-iltaa vielä edessä

Ohjelmistoon on tulossa vielä viisi kotimaista ensi-iltaa, ja viime vuoden tulos 1,3 miljoonaa kotimaista katsojaa onkin ylittymässä, sillä jo nyt kotimaisilla on 1,1 miljoonan yleisö. Seuraava ensi-ilta koittaa jo tulevana perjantaina kun suomalainen suuranimaatio, Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama Niko - lentäjän poika tulee valkokankaille. Hannu Tuomaisen ja Petteri Pasasen tuottama koko perheen elokuva on myyty jo yli sataan maahan ja siitä odotetaan suurta yleisömenestystä myös kotimaassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.