Mainos

Kulttuuri- ja palveluala sai tarpeekseen tolkuttomasta holhoamisesta

Ravintola- matkailu- ja musiikkialan väki on saanut tarpeekseen Suomen alati kiristyvästä alkoholiverotuksesta ja -lainsäädännöstä.

Holhousta vastustavalla mielenilmauksella pyritään vaikuttamaan päättäjiin huomenna perjantaina. Tolkkua holhoukseen -tapahtuma kokoontuu eduskuntatalon portaille kello 16. Tapahtuman taustalla on joukko ravintola- ja palvelutyöntekijöitä sekä yrittäjiä ja esiintyviä taiteilijoita, Ajatuspaja Libera, Muusikkojen liitto ja Tolkku käteen -Facebook-yhteisö

Tapahtumassa puhuvat muun muassa muusikko Reino Nordin, ravintoloitsija Antti Raunio, kustantaja Eeropekka Rislakki ja Liberan tutkimusjohtaja Elina Lepomäki.

Järjestäjien huolena on loppujenkin työpaikkojen ja toimintamahdollisuuksien katoaminen ravintola-alalta, jos suunnitellut veronkorotukset ja ravintoloiden jatkoaikojen kieltämiset toteutetaan.

Mikä sinun mielestäsi Suomessa mättää? Osallistu keskusteluun jutun kommenttiosiossa tai MTV Uutisten Facebook-sivuilla. Holhousyhteiskunnan ongelmia puidaan perjantaina klo 13.30 MTV Uutislivessä MTV Uutisten verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.