Kulttikamaa! Toisen lajin maajoukkuepelaaja vertaa itseään suomalaiseen NHL-konkariin: "Olen tällainen koripallon Leo Komarov"

Juho Nenonen: Olen koripallon Leo Komarov 2:27

Koripalloliigan Salon Vilppaassa neljättä kauttaan tahkoava Juho Nenonen pelaa 31-vuotiaana uransa parasta koripalloa. Nenonen on Vilppaan paras kotimainen korintekijä, ja Suomen maajoukkueessakin hän on noussut suurempaan rooliin. Nenonen naureskelee olevansa "vanha lupaus".

– Olen itse suhtautunut tähän korikseen sillä lailla, että lopetan sitten, kun minusta tuntuu, etten mene enää eteenpäin. Olen koittanut koko ajan katsoa, missä voin kehittyä ja tehdä töitä niiden asioiden eteen joka päivä. Se on onnistunut, Nenonen avasi MTV Sportille.

Nenosta ei varsinaisesti tunneta taitavimmista käsistä tai nopeimmista jaloista, mutta fanien suosikki tuo sydäntä kentälle. Suoranaista verbaalista kulttimateriaalia virkkova Nenonen vertaa itseään jääkiekon NHL-jäiltä ja takavuosilta Leijonistakin tuttuun konkari Leo Komaroviin, 31.

– Jos miettii vaikka jotain Leo Komaroviakin – "Leksalle" vain terveisiä – ei hänkään ole kaikista taitavin jätkä, mutta pelaa ihan kovalla tasolla. Olen tällainen koripallon Leo Komarov, Nenonen veisti.

Millä lailla Nenonen nostaa esille tanssitaitonsa? Entä miten häntä kommentoivat Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo ja joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen? Katso koko juttu ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat