Kuka voittaa F1:n maailmanmestaruuden? Näin C Moren asiantuntijat vastaavat

Uusi F1-kausi pyörähtää vihdoin ja viimein käyntiin. Kaksi ensimmäistä kisaa käydään Itävallassa, jonka jälkeen karavaani matkaa eri puolille Eurooppaa. Mutta kuka voittaa mestaruuden? C Moren F1-asiantuntijat tekivät omat valintansa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Uuden kauden yllä on vielä isoja kysymysmerkkejä, sillä F1 ei ole tuonut julki lopullista kalenteria. F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Carey on puhunut 15 kisan tavoitteesta. 

Mutta kuka kuski on vahvoilla? Keiden välillä mestaruus ratkotaan?

Kysyimme asiasta C Moren F1-asiantuntijoilta Ossi Oikariselta, Mika Salolta, Toni Vilanderilta ja C Moren F1-selostajalta Niki Juuselalta

Kuka voittaa F1:n maailmanmestaruuden?

Niki Juusela:
Mestari tulee joko Mercedekseltä tai Red Bullilta. Eli mestari on joko Max Verstappen, Valtteri Bottas tai Lewis Hamilton. Ihan siitä syystä, että kärjessä ei ole tapahtunut mitään niin mullistavaa, että kukaan muu voisi olla ykkönen.

Ossi Oikarinen:
Toivon, että mestaruustaisto käytäisiin Hamiltonin, Charles Leclercin ja Bottaksen kesken. Ja Verstappen olisi mukana sekoittamassa pakkaa. Hamilton taitaa olla kuitenkin se todennäköisin mestari.

Mika Salo:
Mestaruustaistelu on kahden kauppa Hamiltonin ja Verstappenin välillä. Toivon, että Valtteri voisi haastaa heti alussa ja olisi valmis mestaruustaistoon. Mutta niin monena vuonna Hamilton on vain sen itselleen vienyt. Verstappen on todella kova haastaja ja uskon, että Valtteri on mukana taistossa. Hamilton on kuitenkin mestari. Hän vie sen vanhalla kokemuksellaan.

Toni Vilander: 
Se on kahden kauppa Hamiltonin ja Verstappenin välillä. Veikkaan, että Hamilton voittaa seitsemännen mestaruuden ja jää sitten eläkkeelle.

Lue myös:

    Uusimmat