Mainos

”Kuka tahansa mies voi panna lapsen alulle...” – tytär kirjoitti koskettavan viestin isäpuolelleen

Nuoren naisen koskettava kirjoitus isäpuolelleen muistuttaa, kuinka tärkeässä roolissa isäpuolet ovat niin monen lapsen elämässä.

Facebookin Love What Matters -ryhmässä julkaistussa Katelyn Millerin tekstissä kerrotaan yksi näkökulma isäpuolen merkitykseen nuoren naisen elämässä. Millerin kirjoituksessa paistaa ylpeys, rakkaus ja turvallisuuden tunne, mitä isäpuoli on hänen elämäänsä tuonut.

– Kun minä synnyin, sinulla ei ollut hajuakaan, että tuhannen kilometrin päässä tuleva vaimosi synnytti vanhinta tytärtäsi. Et ole biologinen isäni, en kanna nimeäsi (ainakaan vielä), enkä näytä tippaakaan sinulta. Kuka tahansa mies voi panna lapsen alulle ja iskeä nimensä syntymätodistukseen. Vaatii kuitenkin todellisen miehen, jollainen sinä olet, huolehtimaan lapsesta, joka ei ole hänen omansa, Miller kirjoittaa.

Tytär kiittää kirjoituksessaan isäpuoltaan siitä, että hän on näyttänyt tytärpuolelleen hyvän miehen mallia.

– Sydämeni on särkynyt liian monta kertaa, ja sinä olet aina ollut paikalla parantamassa sitä. Saat minut tuntemaan itseni arvokkaaksi.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Miller kiittää isäpuoltaan kasvatuksesta, jolla on aina tukenut tytärtään kaikissa elämän suurissa ja pienissä päätöksissä.

– Kiitän sinua sydämeni pohjasta siitä, millainen nainen minusta on kasvanut. Kun minulta kysytään, kuka isäni on, sanon nimesi ylpeydellä.

– Kyyneleet nousevat silmiini aina, kun puhun sinusta, koska sinä et ole koskaan pettänyt minua niin kuin muut miehet elämässäni. Olen niin ylpeä ollessani tyttäresi.

Lähde: Facebook

***

1:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.