Mainos

Kuka on Lempäälän tulipalon outo silminnäkijä?

Pirkanmaan poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Lempäälässä viime viikolla tapahtuneesta hallitulipalosta.

Virkavalta on kiinnostunut erityisesti henkilöstä, joka on seurannut tulipaloa Niinikuruntien puolella olevassa rinteessä. Henkilö oli ollut osittain puiden ja pensaiden takana.

- Hänen sijoittumisensa on ollut hieman erikoinen suhteessa muihin silminnäkijöihin. Lisäksi hänen vaatetuksensa on hieman erikoinen, ottaen huomioon että kyseisenä päivänä oli kova helle, perustelee rikoskomisario Jari Kinnunen Pirkanmaan poliisista.

Myös muut silminnäkijät kiinnittivät huomiota tilanteeseen nähden oudosti pukeutuneen, tuntemattoman henkilön läsnäoloon.

Miljoonavahingot

Sääksjärvellä sijaitsevalla teollisuusalueella oleva halli syttyi palamaan 30. kesäkuuta. Palosta koitui noin 1 300 000 euron vahingot. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi, sillä palon syttymiskohdan läheisyydessä ei ollut lainkaan sähköä. Näin syttymissyy on oltava jokin muu kuin kovin yleinen sähkölaitevika.

Poliisi pyytää yleisön havaintoja teollisuusalueella ja Rajasilta 1:n lähettyvillä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Mahdolliset tiedot voi lähettää poliisille sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi . Viestiin pyydetään liittämään lähettäjän yhteystiedot myöhempää yhteydenottoa varten.

Tiedot voi ilmoittaa myös puhelimitse numeroon 050 3137391.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.