Kuka julkkis on Iholla-Sinin esikuva?

Sini kävi Iholla-naisista toisena livevieraana Subin netissä viime torstaina. Sini kertoi katsojille muun muassa rakkaasta teatteriharrastuksestaan.

Iholla-naisten livevierailukierros sai torstaina 10.5. jatkoa Sinin saapuessa vierailemaan Subin nettiin. 16-vuotiaalta Siniltä kyseltiin paljon muun muassa naisen teatteriharrastuksesta. Sini kertoi innostuksen näyttelemistä kohtaan heränneen jo lapsena.

– Tykkäsin pienestä saakka elokuvista ja tein esityksiä kavereiden kanssa. Kaverini oli teatterissa ja sitä kautta lähdin siihen sitten itsekin.

Yksi Sinin suurimmista idoleista on eräs tunnettu miespuolinen Hollywood-tähti. Erikoislaatuisista rooleistaan tunnetun konkarinäyttelijän kunnioitettava ura kiehtoo Siniä, jonka omanakin haaveena on näyttelijän ammatti.

– Juuri tällä viikolla oli viimeinen esitys näytöksestä, jota työstettiin vuoden. Mulla oli siinä kolme roolia ja se oli tosi haastavaa, mutta sujui hyvin, Sini kertoo.

Sini opiskelee Kallion ilmaisutaidon lukiossa, ja näytteleminen on näkynyt välillä Iholla-sarjassakin. Sini on esimerkiksi narrannut äitiään menevänsä kaverille yöksi vaikka oikeasti yöpymispaikka onkin ollut poikaystävän luona.

Ketä Hollywood-tähteä Sini ihailee? Ja mikä toinen elokuva-alan työ näyttelijän ammatin lisäksi kiinnostaa nuorta naista?Lue lisää.

IHOLLA Subilla tiistaista perjantaihin kello 22. Iholla-nettisivujen psykologi Laura Stenroos pohtii Iholla-sarjassa esiin nousevia teemoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat