Kuka iski ruuvimeisselin kissan päähän? Raju hyökkäys rakasta lemmikkiä kohtaan herätti perheen pelot: "Olemmeko me todella turvassa?"

Ruuvimeisseli törrötti kissan päästä, kun se palasi ulkoa kotiinsa Yhdysvalloissa. Rakastettu lemmikki selvisi täpärästi rajusta hyökkäyksestä.

Poliisi etsii henkilöä, joka hyökkäsi texasilaisen perheen kissan kimppuun. Eläinlääkärin arvion mukaan kissaa pideltiin maassa samalla, kun sitä iskettiin ruuvimeisselillä päähän. Tapauksesta uutisoi CNN.

– On pelottavaa ajatella, että pahuus väijyy näin lähellä kotia, kissan omistaja Samantha Pastor toteaa.

Tapaus sattui ennen joulua, kun Pastor ja hänen perheensä olivat poissa kaupungista. Tito-kissa sen sijaan oli kotona lemmikinhoitajan kanssa.

"Pelkäsin, ettei se selviäisi"

Hoitaja päästi Titon ulkoilemaa. Alle tunnin päästä kissa palasi kotiin, ja hoitaja koki järkytyksen. Kissan päästä törrötti ruuvimeisseli.

– Pelkäsin, ettei se selviäisi. Kuka tekee jotain tällaista? Sairas henkilö, todella sairas henkilö, Pastor sanoo.

Tito selvisi vain täpärästi rajusta hyökkäyksestä. Pastor ei kuitenkaan aio enää päästää kissaansa yksin ulos, koska pelkää että tälle voisi tapahtua jotain vielä pahempaa. Hän on varoittanut myös naapureitaan tapahtuneesta.

–  Minulla on kaksi pientä lasta ja kaksi koiraa. Olemmeko me todella turvassa, kun joku kävelee ympäriinsä tehden tällaista eläimelle? Pastor pohtii. 

Lue myös:

    Uusimmat