Kuinka Duudsonit suhtautuvat Jarpin tanssitähteyteen?

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa yleisön puolelleen voittanut Jarppi Leppälä tekee työt, mutta työtoverit korjaavat hedelmän.

Jarppi Leppälä on totuttu näkemään Extreme Duudsoneissa varsin kärsivänä, mutta nyt mies komeilee Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähtenä. Miehen mukaan työkavereilla ei ole nokan koputtamista hänen tanssimisensa suhteen.

– En tiedä voivatko he hirveästi valittaa. Minä teen täällä monta viikkoa töitä ja Jarno tulee korjaamaan hedelmän, Jarppi kommentoi parin esitystä, jonka lopussa Ansku Bergström hyppäsi Duudsoneista tutun Jarno Laasalan syliin.

Jarppi on saanut työtovereiltaan täyden kannustuksen tanssikilpailun suhteen. Duudsonit olivat yhdessä sovittamassa omia aikataulujaan Jarpin tanssiharjoitusten mukaan.

– Katsoimme yhdessä mitä syksy meille tuo, että onko mahdollista edes osallistua. Sattui tällainen löysempi syksy, joten kaikki kannustivat osallistumaan.

Tanssii tähtien kanssa ei ole vaikuttanut Jarpin työkuvioihin juuri lainkaan. Ainoastaan elokuussa aikataulu oli nykyistä tiukempi.

– Silloin kuvasimme vielä uutta sarjaa, mutta nyt ei pitäisi olla mitään joidenkin keikkojen lisäksi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat