Mainos

Kuin zombie-elokuvasta: Kodittomat uhkaavat syödä ihmisiä Miamissa

Yhdysvalloissa Miamissa poliisi varoittaa kodittomista miehistä, jotka uhkailevat syövänsä ja purevansa ihmisiä.

Poliiseja on kehotettu olemaan erityisen varovaisia työskennellessään kodittomien ihmisten kanssa. Varoitus annettiin sen jälkeen, kun koditon mies hyökkäsi kahden poliisin kimppuun. Kyseessä on jo toinen samantyyppinen hyökkäys.

Mies oli riehunut paikallisessa ravintolassa ja vastustanut poliisia näiden tullessa paikalle. Poliisiautossa hän oli hakannut päätään turvaseinään ja huutanut syövänsä poliisit.

Myöhemmin mies oli äännellyt eläimellisesti ja yrittänyt purra poliisia. Hänelle oli jouduttu laittamaan naamio puremisen estämiseksi.

Käyttäytymisen pelätään liittyvän voimakkaaseen huumausaineeseen, joka on jo johtanut yhden ihmisen raakaan pahoinpitelyyn.

Viime viikolla koditon, alaston mies hyökkäsi toisen kimppuun Miamissa. Hän oli pureskellut uhrinsa kasvoista 75 prosenttia poliisin tullessa paikalle. Kun hän ei käskytyksestä huolimatta lopettanut tekoaan, poliisi ampui hänet kuoliaaksi.

Uhri taistelee hengestään sairaalassa.

Mies, joka uhkasi poliiseja, on myöntänyt käyttäneensä marihuanaa, Xanaxia ja alkoholia sekä "Cloud Nine" -nimistä huumausainetta. Kyseessä on design-huumeen tyyppinen valmiste, joka on yhdistetty myös toiseen tapaukseen.

Kasvoja pureskelleen miehen on todettu olleen uudenlaisen, voimakkaan LSD-valmisteen ja kokaiinin vaikutuksen alaisena. Lisäksi hän oli todennäköisesti ottanut myös synteettistä design-huumetta, jotka tekevät käyttäjästään aggressiivisen ja aiheuttavat hallusinaatioita.

Miehen tyttöystävä on kertonut poliiseille, että mies oli ollut lempeä ja ystävällinen. Hän ei usko, että kasvoja syönyt mies olisi ottanut huumeita vapaasta tahdostaan.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.