"Kuin Hannibal Lecter" – hirvittävä surma järkytti ranskalaiskylän

Kannibalismipiirteitä sisältänyt surma on järkyttänyt ranskalaisen pikkukylän.

Koditon 26-vuotias mies tunkeutui 90-vuotiaan miehen kotiin surmaten tämän raa'asti. Miehen epäillään tämän jälkeen aikoneen syödä uhrinsa kielen ja sydämen papujen kera. Tapaus sattui eilen pienessä Nouilhanin kylässä.

Epäilty tunkeutui toiseenkin taloon

Poliisi oli löytänyt uhrin kuolleena talosta, kun epäilty oli ehtinyt jo poistua paikalta. 

–Näky ei ollut kaunis, kuvaili AFP:lle nimettömänä pysyttelevä rikospaikan nähnyt lähde.

Epäilty oli sytyttänyt talossa palon, jonka lähistöllä asuva uhrin poika oli havainnut.

Poistuttuaan talosta epäilty oli käynyt lähistöllä traktoria ajavan miehen kimppuun. Epäilty oli lisäksi yrittänyt tunkeutua toiseen taloon. Talon omistaja oli kuitenkin ajanut miehen ulos haulikolla uhkaillen ja koiriensa avulla.

"Äänet käskivät"

Poliisi sai kannibalismista epäillyn miehen kiinni hieman ennen puoltayötä. Epäilty oli ollut hyvin rauhallinen, eikä yhtään aggressiivinen, kertoo paikallinen syyttäjä Chantal Firmigier-Michel.

–Vaikuttaa siltä, että hän käyttäytyi näin kuulemiensa äänien takia, koska hän sai viestejä, jotka kertoivat että hänen täytyy tehdä näin.

Epäilty ei ollut kuuleman mukaan nukkunut pariin kolmeen päivään, vaan oli kuljeksinut ympäriinsä päämäärättä.

Toistaiseksi poliisin päätelmät tapauksesta perustuvat enimmäkseen siihen, mitä epäilty on heille tunnustanut. Vielä ei ole kuitenkaan täyttä varmuutta siitä, mitä mies on tehnyt poistamilleen ruumiinosille.

Surman julmat yksityiskohdat ovat nostaneet esiin vertauksen elokuvahahmo Hannibal Lecteriin. Elokuvassa "Uhrilampaat" Lecter kertoi syöneensä erään uhrinsa maksan papujen ja hyvän viinin kera.


Uutinen Les Parisien-lehdessä:

Lue myös:

    Uusimmat