Mainos

KSML: Teiniä seksiviestein ahdistellut mies sai ehdollista

Keskisuomalainen kirjoittaa 57-vuotiaasta miehestä, joka häiriköi 13-vuotiasta teinityttöä seksuaalisväritteisin tekstiviestein lähes vuoden päivät. Tyttö vastasi kieltävästi miehen ehdotuksiin ja kielsi miestä ottamasta häneen yhteyttä, mutta mies jatkoi viestittelyään.

Lehden mukaanMies aloitti seksiviestien lähettelyn syyskuussa 2008. Tyttö on kuvaillut viestejä todella vihjaileviksi ja ehdotteleviksi.

Viestien lähettely loppui vasta tytön isän otettua mieheen yhteyttä.

Asia käsiteltiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa suljetuin ovin. Tiedot käsittelystä perustuvat oikeuden tuomion antamaan julkiseen selosteeseen.

Oikeus tuomitsi 57-vuotiaan jämsäläismiehen viideksi kuukaudeksi ehdonalaiseen vankeuteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja hänet velvoitettiin korvaamaan tytölle 1500 euroa kärsimyksestä. Vaikka fyysistä kanssakäymistä ei tapahtunut, oikeus piti viestejä seksuaalisesti olennaisina tekoina.

Mies myönsi lähettäneensä viestejä, mutta kiisti syytteet. Hän puolustautui väittämällä erehtyneensä henkilöstä. Hän luuli ilmoituksen jättäneen naisen vetäytyvän tarjouksesta valehtelemalla olevansa alaikäinen.

Oikeuden mukaan mies olisi kuitenkin voinut pitää todennäköisenä vaihtoehtoa, että numerotiedustelusta saatu numero ei kuuluisikaan ilmoituksen jättäneelle henkilölle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.